CÉGBEMUTATÓ
Az ARGON Általános Ipari Kivitelező és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult.
A többféle mérnöki-, ipari szolgáltatást végző vállalkozás gyors fejlődése miatt a cég vezetése a mérnöki munkák teljes elkülönítése mellett döntött. E döntés követően alakult meg 1998. január 1-én az ARGON-GEO Mérnöki Iroda Kft. - az ARGON Kft. mérnöki tevékenységeinek jogutóda -, mely a jelenlegi rendszerben gyorsabban, hatékonyabban, jobb minőségben képes megoldani mérnöki feladatait.

SZERVEZETI FELÉPÍTÉS
A társaság vezetési felépítése kétszintű.
A felső vezetők Boldizsár László ügyvezető igazgató és Kázmér István műszaki igazgató.
A projektvezetők szakterületenként a felsővezetők közvetlen irányítása mellett szervezik a műszaki munkát.
A vállalat alkalmazottainak (30 fő) többsége a cégalapítás óta dolgozik együtt.

Irányítók:     
Boldizsár László közlekedés építőmérnök ügyvezető igazgató
Kázmér István földmérő mérnök ügyvezető
Kovalóczy György okl. bányamérnök geotechnikai irodavezető
Gárdonyiné Kormos Mária okl. építőmérnök vezető tervező (közmű)
Várnai Péter okl. építőmérnök vezető tervező (út)
Herbszt Mihály okl. építőmérnök geodéziai igazgató

Cégünk a mai kor igényeinek megfelelően a különféle beruházások geodéziai, talajmechanikai, közmű- és úttervezési tevékenységeit generáltervezőként, vagy igény szerint szakáganként külön-külön végzi közvetlen projektvezetői irányítással.

A MUNKÁK SZERVEZÉSE A FELSOROLT TERÜLETEK SZERINT 4 CSOPORTRA OSZLIK:
Geodézia:
Cégünk alaptevékenysége a geodézia. Egy szakértői (GD-SZ) és 4 vezető tervező jogosultsággal (GD-T1) rendelkező földmérőmérnök, 5 ingatlanrendezői minősítéssel bíró mérnök közvetlen irányításával 5-6 terepi mérőcsoportban dolgoznak szakembereink.
Az irodai munkákat térinformatikus mérnökök vezetésével nagy gyakorlattal rendelkező szerkesztők végzik.
Összeszokott szakembergárdánk mellett korszerű műszerparkunk és mintegy 200 m2 alapterületű irodánkban a kor színvonalának megfelelő számítástechnikai eszközrendszerünk  alkalmazása lehetővé teszik, hogy munkáinkban a megrendelőink  részéről felmerülő legkülönbözőbb műszaki, és formai követelményeknek egyenletes minőségben meg tudjunk felelni.

Geotechnika:
A geotechnikai munkavégzés 2 fő mérnök irányításával történik, fúrómesterek és akkreditált labor (VIZIG) asszisztálásával.

Közműtervezés:
A közműtervezést 2 fő vezetőtervező és 2 fő beosztott tervező mérnök közreműködésével végezzük.

Úttervezés:
Az úttervezést 1 fő vezetőtervező és 5 fő beosztott tervező mérnök közreműködésével végezzük.

Az ARGON-GEO MÉRNÖKI IRODA Kft. mindig törekedett arra, hogy a különböző feladatok elvégzéséhez magas színvonalú szakmai hátteret biztosítson az  eszközpark folyamatos bővítése és korszerűsítése által.
Hungária körúti irodánkban nagy teljesítményű számítógépek, plotterek, regisztrált szoftverek biztosítják a munkák digitális feldolgozását.
A geodéták a felméréseket korszerű mérőállomások, szintező műszerek, valamint nagypontosságú GPS műszerek segítségével végzik.

A teljesítés minőségének központi fontossága miatt a Kft. vezetősége 1999 óta minőségirányítási rendszer keretében szabályozza mérnök geodéziai tevékenységét; melyet az SGS Hungária Kft. évente auditál.
Minősítések:
- ISO 9001:2015, Minőségirányítási rendszer, Tanúsítvány: HU03/0306